ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2022-23

Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/τριες του Τμήματος ότι από αύριο Παρασκευή 14/10 έως και την Παρασκευή 21/10, θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2022-23, μέσω του συστήματος Uniportal.

Επισημαίνονται τα εξής:

-Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες δε θα πραγματοποιήσουν δήλωση μαθημάτων για το πρώτο εξάμηνο. Τα μαθήματα του Α΄ εξαμήνου θα δηλωθούν από τη Γραμματεία.

-Οι φοιτητές/τριες που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα της πανεπιστημιοποίησης δε θα πραγματοποιήσουν δήλωση μαθημάτων. Τα μαθήματα θα δηλωθούν από τη Γραμματεία.

-Οι φοιτητές/τριες του Γ΄ και του Ζ΄ εξαμήνου, θα πρέπει να δηλώσουν όλα τα Υποχρεωτικά μαθήματα και ένα (1) Κατ’ επιλογήν Υποχρεωτικό. Στα κατ’ επιλογήν μαθήματα ο αριθμός των δηλωθέντων φοιτητών/τριών είναι περιορισμένος (περίπου 30 φοιτητές/τριες ανά μάθημα).

-Οι φοιτητές/τριες του Π.Σ. ΤΕΙ θα δηλώσουν στη δήλωση με τίτλο “ΧΕΙΜ 2022-23” τα μαθήματα, τα οποία διδάσκονται κατά το χειμερινό εξάμηνο (τα αντίστοιχα δηλ. του πανεπιστημιακού Π.Σ.) και στη δήλωση με τίτλο “ΕΜΒ ΧΕΙΜ 2022-23” τα μαθήματα που θα διδαχθούν στο εαρινό εξάμηνο και έχουν δικαίωμα να τα δώσουν στην εμβόλιμη εξεταστική του Φεβρουαρίου (Επισυνάπτεται αρχείο με τις αντιστοιχίες των μαθημάτων των δύο Π.Σ.)

-Οι φοιτητές/τριες του Π.Σ. ΤΕΙ που θέλουν να εκπονήσουν πτυχιακή εργασία, θα δηλώσουν το μάθημα με κωδικό ΕΡΓ-2 “Πτυχιακή Εργασία”. Μετά το πέρας των δηλώσεων θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τα θεματικά πεδία πτυχιακής που θα επιλέξουν. Οι φοιτητές/τριες που έχουν αναλάβει πτυχιακή εργασία σε προηγούμενα εξάμηνα και δεν την έχουν ολοκληρώσει, δε θα προβούν ξανά σε δήλωση πτυχιακής εργασίας στο χειμερινό εξάμηνο 2022-23.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜ. 2022-23, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Από τη Γραμματεία

ECEC IHU © copyright 2021, Digio Digital Marketing digio-logo

Μετάβαση στο περιεχόμενο